”Zborul – ce fericire!”

scris de Fata cu Ie June 27, 2018
”Zborul – ce fericire!”

Zi cu miros de lavandă, ceai și prăjitură, clipe furate alături de oameni dragi și povești de fete…toate într-un alb negru cu tocuri, salbe și cămașa mea dragă de Pădureni.

Azi a fost o zi în care lista lucrurilor de făcut era lungă și programul alambicat. Universul are însă planurile lui și în ultima perioadă pare mult mai schimbător…poate pentru că mi-am propus să-mi educ flexibilitatea…nu cu noduri și înghițit în sec ci cu acceptare, zâmbet și seninătate. Și azi mi-a  ieșit! Am întâmpinat schimbările cu zâmbet și detașare m-am bucurat de ceea ce a adus ziua și mai ales de seara minunată. Am ajuns la ceaiul de seară împreună cu fetele, am furat puțin timp împreună cu Lucian, au mai fost… câteva pagini citite în metrou, câteva clipe de respirat conștient, momentele mele de tandrețe cu Yuki si cu Bis …și….cumva…pare că lucrurile s-au armonizat în ritmul lor fărăr să-mi ceară permisiunea, aducând doar bucurie și senin…

Lumea mea se deschide în ferestre prin care se văd tot mai multe bucăți de realitate. Perspective diferite, drumuri care se întâlnesc și un spațiu, creat parcă să mă ghideze către un ”ceva” anume…acum e doar un dor de zbor, dor de cusut, dor de învățat…dor de magie și de artă…dor de imaterial…dor de ancestral…pare că forma concretului se scurge în jurul meu și totul devine fluid ….se pregătește un nou ”ceva”….

Inspirația zilei:

Eu nu am căutat, în toată viaţa mea, decât esenţa zborului! Zborul – ce fericire!

Constantin Brâncuși

 

You may also like

Scrie un comentariu