Yuki

scris de Fata cu Ie May 29, 2018
Yuki

El e Yuki. Are 9 zile și a fost surpriza mea de azi. De ceva vreme zilele mele ajung să fie foarte aglomerate, provocându-mă să fac slalom prin agitația lor. Nici azi nu părea să fie diferit. La prima vedere urma doar o zi în care mă luptam cu hârtii, cu traduceri, cu aranjat cuvinte și cu videoconferințe complicate. Totul s-a schimbat odată cu telefonul lui Lucian: mi-a spus pe fugă că în seara aceasta sunt așteptată să îmi aleg câinele. Unul dintre vecinii noștri mi-a promis că voi fi prima care își alege un pui atunci când fetița lui va naște. Așa că azi am primit un câine.

Fratele meu l-a botezat Yuki (înseamnă curaj și zăpadă).

Mi-am petrecut seara mâncând cireșe din cireșul lui Marian, jucându-mă cu Tito ( un dog argentinian de 8 luni), care mai avea un pic și mă îmbrățișa în timp ce stăteam la masă, am făcut cunoștință cu Ari ( mama lui Yuki) și am descoperit ( spre surprinderea gazdelor noastre) că ne-am imprietenit de la primul ”ham”.  Evident nu puteam să ratez nici micile interacțiuni cu mogâldeața albă care peste o lună va veni să locuiască la noi.

Așa că, tot ce mai pot să îmi aduc aminte din ziua de azi este că, printre cireșe și terapie cu animale, am uitat total de hârtii, am râs cu gura până la urechi și m-am pregătit pentru noul membru al familei. Acum avem un Bis și un Yuki…să vedem ce urmează…

 

Inspirația zilei:

Câinele a fost creat în mod special pentru copii. El este zeul zburdălniciei.

Henry Ward

You may also like

Scrie un comentariu