Timpul și așteptările sale (mele)

scris de Fata cu Ie August 6, 2018
Timpul și așteptările sale (mele)

Am început ziua după patru ore de somn, puțin amețită, cu un program prestabilit care să mă ajute să duc la bun sfârșit toate sarcinile momentului: schimbat carte de identitate, băut cafea & #hamingwaydaiquiri la Toulouse cu mama, drum spre București cu Yuki ( noroc că a condus mașina Lucian), timp cu pisoiul rămas singur acasă, terminat documentele pe care îmi propusesem să le fac la sfârșit de săptîmână. Realitatea a fost că… am descoperit o nouă perspectivă a timpului și a așteptărilor ( mai bine zis  aprogramărilor) mele.

A durat mai puțin de 40 de minute ca să îmi fac noul buletin ( cu poză în Ie evident). Luând în considerare și așteptarea la aceeași coadă de două ori (fluxul de organizare a documentelor este unul defectuos). Un lucru pe care nu-l așteptam și care ne-a permis să petrecem mai mult timp pe terasa de la Toulouse la cafea.

Am pornit spre București în jurul prânzului ( noi și probabil toți participanții la Untold) și am descoperit că drumul spre Bucuerști poate să durese aproape 11 ore (noi de obicei facem în jur de 5 ore și jumătate).

Toate planurile mele de azi (chiar și energia necesară pentru a scrie aceste rânduri) s-au spulberat într-o lungă așteptare în coloană, pe un drum șerpuit și mult prea neîncăpător pentru ziua de azi.

Inspirația zilei:

Să nu uiţi că orice aşteptare e provizorie, chiar dacă durează toată viaţa.

Octavian Paler

You may also like

Scrie un comentariu