Timp cu Sens

May 15, 2018

Timp cu Sens e # (hashtagul) pe care îl întâlnesc cel mai des atunci când văd pozele Oanei în mediul on line. Ați ghicit! Ziua de azi pentru mine a avut uin strop de strălucire în plus pentru că m-am întâlnit cu Oana cea cu #timpcusens. Oana e unul dintre oamenii frumoși din viața mea, trainer de mai bine de 10 ani,  cu care, din timp în timp, nici prea des și nici prea rar ne întâlnim în jurul unei cafele sau a unui pahar de vin și depănăm gânduri, povești și mici momente de revelație…și da, petrecem timp cu sens.

Primul lucru pe care pot să-l spun despre Oana este că o iubesc copiii la nebunie. Acolo unde e un copil, Oana este cea care întreține atmosfera, înventează jocuri noi și învață alături de ei câte ceva de fiecare dată. Este un un om care călătorește frumos, experimentează viața, se miră, se întreabă și găsește câte un strop de mai bine în ceea ce face. Și gătește măncăruri a căror imagini te face să-ți plouă în gură.  V-am spus toate acestea despre Oana ca să vă imaginați căt de multă lumină a adus în ziua mea de azi.

Călătoria mea de anul acesta a deschis mai multe uși decât mă așteptam în interiorul meu. Pentru mine, înainte de orice este un proces cu o dublă valență: un tribut adus românilor (mici sau mari) care au facut un strop de ”mai bine” în jurul lor și în același timp un amplu proces de dezvoltare personală. În fiecare zi învăț și experimentez lucruri noi, trăiri mai ample și mai profunde ( sau poate sunt eu mai atenă la ele) situații pe care, poate, într-un alt context le-aș fi evitat. Pentru mine este o călătorie profundă de identitate și origine, de simbol și bagaj ancestral. Și pentru că acesta este spațiul în care explorez, sunt răsplătită cu noi și noi momente, gânduri și emoții. După amiaza noastră împreună a fost despre experiențe, gânduri și trăiri în procesul de dezvoltare, limite și frici (sunt zile și momente în care mă întâlnesc față în față cu limitele și fricile mele și chiar dacă fac parte din procesul de introspecție zilnică nu le împărtășesc întotdeauna în postarea zilnică), reușite și percepții. Si mai mult decât atât am tras și o concluzie: Trăim o vață frumoasă, cu sens și formă, cu călătorii și căutări. Avem #timpcusens.

Inspirația zilei:

#timpcusens

Oana

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply