Lungul drum …spre casă…

June 29, 2018

Chiar dacă nu pare și azi am fost îmbrăcată în ie. Am făcut o mulțime de poze dar am prins doar un colț mic din cămașă. sper că mă salvează totuși imaginea ursulețului panda.

Am continuat săptămâna mea în alb și negru și am purtat ie la o întâlnire oficială.Pentru prima dată am simțit presiunea acestei ținute într-un cadru oficial. Într-un spațiu foarte formal, cu multă lume în jurul meu, cămașa mea ieșea în evidență foarte tare, chiar dacă era asortată cu o fustă neagră potrivită evenimentului. Am fost însoțită de priviri curioase și cumva am reușit să simt presiunea mediului și a spațiului în care eram…mai ales că azi am realizat că lumea începe să mă recunoască datorită cămășilor pe care le port și nu datorită feței mele.

După întâlnirea lungă de azi a urmat o ”împachetare„ rapidă a trusoului celui mic ( Yuki), m-am urcat în mașină și am pornit la drum spre mama…Pentru mine încă a rămas portul de vreme rea și spațiul de încărcat bateriile….

Și pentru că mi-a fost tare dor de acasă…mă opres din a pune gândurile pe hârtie pentru o poveste în miez de noapte cu mama…

Noapte buna

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply