Frânturi de gânduri

scris de Fata cu Ie May 5, 2018
Frânturi de gânduri

Ziua mea de azi s-a terminat mâine. Printre sarcinile de pe lista de to do și micile momente de relaxare furate, printre deciziile responsabile și întărzieri n-am prea ”stat la poza” așa că am descoperit că am o singură fotografie în ia mea de azi. E o fotografie ciudată în care apreciez foarte mult la ea lumina și felul în care spțiul se estompează.

Zilele petrecute la Istanbul mi-au redeschis apetitul pentru fotografie. Privind printre fotografii am realizat că, ceea ce îmi place cel mai mult să fotografiez este lumina. Felul in care formele, culorile și spațiile se schimbă în contact și în interferență cu lumina. Mărturisesc că în seara aceasta scriu pe fugă…frânturi de gânduri ce trec aleatoriu prin mintea mea deja adormită…este 3 dimineața și a 3-a noapte în care fur doar câteva ore de somn.

Cu o clipă înainte de a adormi îmi aduc aminte de lucrurile care mi-au luminat ziua: sărutul de bună dimineața, pantofii roșii pe care i-am purtat azi, discuția despre oale și ulcele din lut, affogato băut azi împreună cu Lucian, momentele de alint cu motanul, faptul că am reușit să-mi salvez hotensiile (sunt florile mele preferate) și decziile înțelepte pe care le-am luat.

Inspirația zilei:

Gândurile pornesc pribege pe marea gândurilor.

Schiller

 

 

You may also like

Scrie un comentariu