Ii cu suflet

June 6, 2018

Azi Universul mi-a făcut cadouri. Prin oameni, prin reacții, prin întâmplări. A fost o zi surprinzătoare la fiecare colț al ei. Poate pentru ca azi port o camasa speciala. E o camasa care a ajuns la mine datorită proiectului Fata cu Ie. Atunci când m-a vazut îmbrăcată în fiecare zi cu ie Oana, a hotărât să-mi faca cadou ia ei. Era pusă bine, la păstrare. Zicea că eu o să mă bucur mai tare de ea și că își dorește să mi-o facă cadou pentru Fata cu Ie. 

Cămașa asta a venit cu drag, încărcată cu o energie de lucruri bune. Am ținut-o în dulap o vreme. Azi am simtit nevoia s-o port. Cu toată oboseala mea ( atunci cand nu îmi fac orele de somn nu ies din carapacea mea și nu interactionez cu oameni) ziua de azi s-a dovedit magică.  O să deschid putin fereastra doar pentru a promite cate o zi și o poveste dedicată pentru fiecare strop de magie de azi. Cum pot s-o fac? Simplu! Azi au venit spre mine stropi de magie în rutina zilnică a lucrurilor sau au fost inițiate acțiuni ce așteaptă să se transforme în lucruri frumoase.

Contabilitatea magiei:

  • Ia de la Oana care m-a făcut să-mi fie bine la suflet. 
  • Cafeaua și croissantul primit azi, în cafeneaua unde îmi beau cafeaua. “Premiu” de client fidel 
  • Întalnirea stabilită pentru mâine care implică o mână de ajutor pentru Ziua Iei
  • Promisiunea Avei de a programa o vizită în colecția Adinei Nanu( iuhu!)
  • Pachetul mare care a fost adus azi de curier. Conține 5 ii minunate. Vor avea povestea lor dedicata, nu pot însă să nu împărtășesc cu voi bucuria mea. Până acum am purtat iile mele sau iile din colectia mamei mele. Acum ceva timp, o doamnă pe care nu am întâlnit-o până acum mi-a spus că îi place proiectul meu și ar dori să îmi trimită câteva ii, cu împrumut pentru a fi purtate de către Fata cu Ie. Azi au venit ( vă spun povestea întreagă odată cu prima ie de împrumut pe care o voi purta)

Atunci când o zi întreagă arată așa nu poți să nu spui că porți o ie magică. Mulțumesc Oana!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply