Godot..3:3

April 2, 2018

În zilele complicate și amestecate, întalnirile culturale cu fetele îmi asigură garantat un zâmbet senin pe față și un subiect de poveste. Ziua de azi s-a încadrat perfect în tipar. Și nu, n-am pus poza de la teatru Godot pentru că în toate pozele apăreau și fetele mele…

Anul acesta Godot a marcat 3 din 3… Azi a fost rândul piesei ”Dragostea durează 3 ani”, piesă realizată după romanul lui Federic Beigbeder. Am revăzut piesa după mai bine de zece ani și am râs cu mare plăcere. M-am lăsat purtată în lumea divorțului și a relațiilor, am  petrecut împreună cu actorii, sărbătorind iubirea și moartea sau transformarea ei, am râs de șabloane și de idei preconcepute și, una peste alta, m-am bucurat de un spectacol reușit într-un cadru relaxat și cu un pahar de vin în mână.

Și mai mult… mi-am adus aminte de ce iubesc serile la Teatrul Godot. Fiecare experiență pe care am avut-o acolo a însemnat zâmbet, râs, emoție, deschidere, joacă, atmosferă plăcută și un pahar de vin sau o cafea savurată în timpul spectacolului. Bonus, în seara asta iepurașul a venit mai devreme și mi-a adus o carte bună (așa sună recomandarea)  care ascunde în ea o surpriză… dar despre surpriză, vă povestesc joi seara.

Inspirația zilei:

”Trebuie să incerci necontenit sa urci pană sus, dacă vrei să poți să vezi foaret departe”

                                    Constantin Brâncuși

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply