Blogger(iță)?

April 24, 2018

Azi am participat la primul meu eveniment din rolul de blogger(iță): Digital Divas, evenimentul care celebrează bloggeri de fashion & beauty. În traducere liberă…am fosta azi alături de cei care ne învață, ne povestesc și ne inspiră în modă și machiaj. Pentru mine a fost o experiență nouă datorită faptului că, pentru prima oară de când am început călătoria mea în ie și documentarea zilelor, m-am definit ca bloggeriță și am privit lucrurile din această perspectivă.

”La cald” ( aș spune mai degrabă ”la fierbinte” pentru ca abia am ajuns acasă) evenimentul mi-a adus o experiență minunată în compania mămicilor bloggerițe ( m-am lăsat ”adoptată”), o listă de blogeri care par interesanți și de la care aș vrea să explorez măcar o postare, câteva discursuri despre lumea bloggingului de fashion și  o după-amiază capricioasă, cu soare, ploi, vin, zâmbete, femei și haine frumoase.

Am resimțit totul ca pe o experiență nouă, încărcată ( aș spune aproape obositoare), cu mult glamour, cu unele idei vestimentare pe gustul meu, cu mulți fotografi,  multe camere de luat vederi și cu un mic dor de haine. Da, stiu! Mă îmbrac în fiecare zi. E chiar o provocare să experimenetz adaptarea iei la rigorile momentului și contextului la care sunt expusă. Mi-e dor însă de rochii, de pantofi , de bluze de mătase și de fustele mele cu imprimeu colorat.

Am realizat însă că felul în care văd eu lumea e puțin diferit. Îmi plac produsele în serie limitată, realizate de designeri, meșteșugari, artiști în colecții mici și purtătoare de mesaj. Stiu că îmi doresc să se aplice în modă principiile eticii, sustenabilității și a slow fashionului și iubesc să port haine vechi și să le integrez într-un spațiu nou. Cred mai mult în stil personal decât în trenduri sezoniere și iubesc materialele naturale.

Una peste alta votez pentru autenticitate asumată și pentru femei care se simt bine în pielea și în hainele lor.

Inspirația zilei:

Creeaza-ți propriul stil…fă-l să fie unic pentru tine, dar identificabil pentru alții.”

Anna Wintour

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply