All the power in the world

February 7, 2018

Mi s-a întâmplat zilele acestea să întorc pe toate părțile o idee și să nu-mi dau seama cum vreu să mă poziționez față de ea. În seara aceasta pur și simplu am găsit răspunsul privind o întrebare postată de Rodica Obancea (o femeie minunată, un antrenor de echipe pe măsură și un coach de leadership fenomenal) …întrebarea?

”If you knew you have all the power in the world, what would you do today?”/ ”Dacă ai ști că ai toată puterea din lume, ce ai face astăzi?” Răspunsul mi-a venit foarte firesc… Aș fi eu… Am  toată puterea din lume, iar acțiunile mele devin ale mele doar atunci când reflectă credințele, convingerile și valorile mele (nu cele împrumutate, nu cele auzite, ci cele care se regăsesc în străfundul meu).

Răspunsul acesta m-a facut să mă uit puțin în spate, la seara de azi petrecută în compania a doua doamne minunate, diferite între ele și diferite de mine… fiecare dintre noi având maturitatea să fim ceea ce suntem, să vorbim despre credințele și convingerile noastre, să ne respectăm părerile și să ne bucurăm de diferențele dintre noi și de energia creată de această împărtășire. Cred că fiecare dintre noi deținem puterea de a trăi frumos în viața noastră atunci când reușim să fim aliniați cu ceea ce este în interiorul nostru iar acțiunile noastre să reflecte asta. Așa e și cu iile . Le începi cu multe întrebări…și atunci când ”se coc” semnele și simbolurile încep să se îmbine și să se alinieze, într-o ordine personală devin întregi si dețin toată puterea de a duce povestea mai departe.

Inspirația zilei:

”You had the power all along, my dear”/ ”Ai avut puterea tot timpul, draga mea”

                            Glinda, the good witch / Glinda, vrăjitoarea bună – Vrăjitorul din Oz

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply