Alinierea planetelor

scris de Fata cu Ie June 20, 2018
Alinierea planetelor

Atunci când îi propui lumii să alinieze planetele în modul cel mai bun ( așa cum am făcut eu astăzi) și vezi rezultatele palpabile la o aruncătură de clipă de manifestarea intenției, ziua pare magică….poate magia aceasta se manifestă și în contextul zilelor speciale ce urmează….mâine solstițiul de vară, Sânzienele și Ziua Internațională a Iei. Toate acestea în relație cu energia feminină a lumii, cu pământul și cu rodul lui.

Azi n-am avut nevoie de fotograf, momente de stat la poză și încercări de a face fotografii diferite ( experiențe care fac parte din rutina mea zilnică în ultimul an). Pe drumul meu de la serviciu către o ședință ce se ținea în altă locație am trecut prin Piața Universității. Un ochi bun de fotograf și o mână magică de zână au surprins trecerea mea într-o serie de poze…par niste colaje făcute din tablourile impresioniste ale lui Monet suprapuse peste peisajul urban al Bucureștiului lui 2018. Apoi m-a strigat…în aceeași propoziție…și Christine… și Fata cu Ie. Atât de simplu și atât de bine descrisă viața mea din ultimele 6 luni.

Întâlnirea mea scurtă de la Universitate a fost cu La Blouse Roumaine…așa cum eu sunt și Christine, și Fata cu Ie, Andreea este La Blouse Roumaine…ea este cea care de 5 ani de zile susține și încurajează comunitățile de pretutindeni să sărbătorească Ziua Internațională a Iei și care ne invită să prețuim  manifestarea etnică a întregii lumi și să #givecredit ( dăm credit) creației colective și moștenirii culturale. Sunt convinsă că fiecare dintre voi v-ați bucurat în timp de imaginile și cuvintele ce au ajuns la noi prin intermediul platformei La Blouse Roumaine…și pentru că este un spațiu al poveștilor frumoase, anul acesta, pentru Ziua Internațională a Iei au propus ca temă basmul, descinderea din poveste, zâne cu ii lumi și spații magice…

Pentru mine e tot mai evident că planetele sunt aliniate ( în dezordinea lor ordonată) și  că urmează multă magie ….voi? sunteți pregătiți?

Inspirația zilei:

Can t use up creativity. The more you use, the more you have. / Nu poți să epuizezi creativitatea. Cu cât o folosești mai des cu atât ai mai multă.

Maya Angelou

You may also like

Scrie un comentariu