2.0.0. – interzis în ploaie

July 19, 2018

200 de zile de când port ie. Așa cum spune înțelepciunea străveche, cu cât ești mai demn de încercările vieții cu atât îți sunt date unele  construite pe măsura ta. Nu știu cum am supraviețuit zilei de azi. Realizez cu uimire că zâmbesc pe canapea lângă un pahar cu vin, printre reprizele de ”bătaie” cu Yuki, în timp ce scriu povestea zilei de azi. E drept că azi m-a salvat o cană de affogato ( cafeaua aceea ristretto cu un glob de înghețată de vanilie bourbon în ea) și o baie în ploaie. De fapt..poza zilei arată cam așa: interzis în ploaie.

Ce-am învățat azi?

  1. Că sunt zile când nu pot ține pasul cu tot ceea ce se întâmplă în jurul meu. Pot doar să accept să încetinesc, să amân și să conștientizez faptul că planurile sunt făcute uneori ca să fie schimbate.
  2. Că atunci când mă enervez încep să gândesc îngust și pierd din vedere aspectele mai neobișnuite ale situațiilor. De cele mai multe ori, oamenii care fac cele mai mari prostii sunt bine intenționați.
  3. Că oricât de complicată ar fi ziua o cafea cu Lucian mă salvează și mă aduce pe linia de plutire. După atâția ani pot încă să spun că-l iubesc și că mă simt răsfățată.
  4. Că primul lucru pe care îl fac atunci când lumea din jurul meu se dezechilibrează este să apăs un buton magic…cel care o sună pe MAMA.
  5. Că oricât de mult aș iubi unele postări ( cum ar fi cea despre casele vechi din București  – https://fatacuie.ro/bucuresti-love-declaratia-unui-ardelean/ – cei care citesc sunt de altă părere).

Lecția bonus:

Dacă viața de om mare nu mă satisface. Pot oricând să mă reîntorc la rolul meu de copil.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply